• Március 19-én visszatér a Steam kínálatába a GTA 4
  • Méghozzá az alapjátékot és az Episodes from Liberty Cityt egyaránt tartalmazó Grand Theft Auto IV: Complete Edition képében
  • Ez a kiadás a Steam mellett a Rockstar saját launcherében is megvehető lesz

Visszatér a Steamre a Rockstar 2008-as klasszikusa: a GTA 4 még év elején tűnt el egyik pillanatról a másikra a Valve digitális áruházából, azonban a fejlesztők legfrissebb közleménye alapján 2020. március 19-től újra elérhető lesz itt, méghozzá egy kicsit átdolgozott formában. Innentől kezdve ugyanis nem tudjuk majd külön megvenni a GTA 4-et és a GTA: Episodes from Liberty Cityt, helyette az alapjátékot és a kiegészítőit egy közös, Grand Theft Auto IV: Complete Edition névre keresztelt kiadásban szerezhetjük majd be.

Akiknek már megvan az alapjáték vagy az Episodes from Liberty City Steamen, automatikusan megkapják majd a frissített kiadást, míg azok, akiknek egy korábbi verzió van meg, amit még nem aktiváltak a Games for Windows Live segítségével, beválthatják a kódjukat egy GTA 4: Complete Editionre. Amennyiben korábban már aktiváltuk a játékot, úgy sincs semmi baj: a Social Club fiókunk segítségével hozzájuthatunk majd a frissített kiadáshoz.

Továbbá fontos kiemelni, hogy a GTA 4: Complete Editionből már hiányozni fog a Games for Windows Live, ezen túl pedig a multi és a különböző eredményjelző táblázatok is, valamint az átállás miatt néhány rádiócsatorna is időlegesen elérhetetlenné válik majd.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!