• Az Amazon egy rövid időre listázta a GTA 5 Premium Editiont
  • Egyesek szerint ez a Criminal Enterprise Starter Pack dobozos változata lehet
  • Az Amazon már eltávolította az oldalt

A GTA 5 sikere valószínűleg még évekig felülmúlhatatlan lesz. Az Egyesült Államokban tavaly a valaha volt legjobban fogyó játékká lépett elő, de például az Egyesült Királyságban sem lehet levakarni az eladási listákról a dobozos kiadást, ráadásul olykor-olykor még vissza is mászik a dobogó alsóbb fokaira, ha nem ugrik egyenesen a lista élére.

És most úgy fest, hogy jön egy újabb kiadás a GTA 5 Premium Edition formájában, amely a német Amazonon jelent meg egy rövid időre, március 23-ai megjelenési dátummal, 69,96 eurós árral. Hogy mit tartalmaz, azt nem tudni, egyes feltételezések szerint a Criminal Enterprise Starter Pack dobozos változata lehet, ami ugyan magát a játékot nem tartalmazza, de rengeteg játékbeli tartalommal bír (telkek, járművek, fegyverek, ruhák, tetoválások).

gta-5-premium-edition-amazon.png

Hogy tényleg jön-e a GTA 5 Premium Edition márciusban, vagy sem, azt hivatalosan egyelőre nem tudni, ráadásul az Amazon villámgyorsan eltávolította az adatlapot, mindössze a fent látható kép maradt meg róla. De nyilván hamarosan kiderül, hogy kapunk-e ilyen kiadást avagy sem.