• Szeptember 15-én új frissítést kap a GTA 5
  • Jön a Freemode Events PC-re, PS4-re és Xbox One-ra
  • Ez nem más, mint random játékmódok, amikhez várakozás nélkül kapcsolódhatunk
  • A frissítés két új Adversary módot is hoz
  • Konzolokra is megjelenik a Rockstar Editor

A jövő héten, kedden jelenik meg a GTA 5 legújabb frissítése, ami jelentős tartalombővítést hoz a multiplayer szabad kóborlásba PC, PS4 és Xbox One platformon. Bemutatkozik a Freemode Events, aminek hála töltőképernyők vagy várakozás nélkül kapcsolódhatunk be a mókába. Ezek az események bármikor felbukkanhatnak a térképen, és egyszerű versenyektől, vagy ügyességi kihívásoktól kezdve, rögtönzött bandaháborúig mindenféle színes tevékenység előfordulhat -- az egyik ilyen egyedi mód a Hunt the Beast, amiben egy játékos gyors és erős vérfarkassá változik, míg a többiek próbálják leteríteni. A Rockstar azt ígéri, hogy beállításokkal szabályozható, hogy a felkínált játékmódok közül melyek jelenjenek meg.

A frissítés továbbá két új Adversary módot is hoz. A Hunting Packben egy bombákkal megrakott kocsit kell a célpontig vinnünk, de úgy hogy nem lassíthatunk egy meghatározott sebesség alá, miközben az ellenfeleink igyekeznek minél jobban megnehezíteni az életünket. A  Cross the Line meccs során pedig két, jól felszerelt csapat néz szembe egymással; a harc egy semleges zónában folyik, a cél pedig az, hogy az egyik csapat átjusson az opponens térfelére.

Végezetül, ez a frissítés hozza el Xbox One és PS4 konzolra a  Rockstar Editort, méghozzá kiegészített opciókkal. Eme extrákról a kapcsolódó hírünkben olvashattok bővebben.