• Állítólag Vice City lesz a helyszín
  • Trevor hangja, Steven Ogg közeli megjelenésről beszélt

Nem is egy, hanem egyből két híresztelés szól a Grand Theft Auto 6-ról, az elsőt nem másnak, mint Trevornak köszönhetjük. Helyesebben szólva a szinkronhangjának, Steven Oggnak, aki a Brasil Game Show egyik meghívottjaként azt találta mondani, hogy a játék “hamarosan” megjelenik, és hogy “a játékok általában 7-8 évig készülnek, csináljátok meg a matekleckét”, 2020-21-es várható debütálásra utalva ezzel. Bár arról, hogy milyen rálátása van a projektre, ha van egyáltalán, nem szól a fáma.

A másik egy állítólagos levél, melyben arra kérnek engedélyt ingatlantulajdonosoktól, hogy Rockstar helyszíni bejárásra küldött csapatának tagjai fényképezhessenek a területen - mégpedig Florida államban. Florida pedig Miamival egyenlő, Miami pedig nem más, mint Vice City...

A levél egyes elemei hihetőek, vagy igazak: létezik a személy, aki a bejárást szervezte, és valóban dolgozott egy nagy cégnek, titoktartási szerződés mellett. Az persze megint más kérdés, hogy a levél lehet éppen hamisítvány is olyan kezéből, aki direkt ültette el a nyomokat. Vagy akár a gyíkemberek karmos hüllőmancsa is lehet a dologban. Szóval kéretik továbbra is a helyén kezelni a dolgot a korábbi VIce City-s pletykákkal egyetemben.

gta-vi-vice-city.jpg