• Hamarosan megjelenik Steamen a Guacamelee! 2
  • A Drinkbox Studios 90%-os leárazást tart
  • Guacamelee! teszt

Öt évvel ezelőtt került a boltokba a Guacamelee!, a metroidvania stílusú akció-platformer-brawlert. A játék egész szép sikert ért el, így nem csoda, hogy a fejlesztő, a DrinkBox Studios bejelentette a folytatást. A főszereplője Juan Aguacate lesz, aki mostanra boldog családi életet él, de sorsát nem kerülheti el: ismét meg kell mentenie nemcsak Mexikót, de a tér-idő univerzumot is. 

Nos, a Drinkbox Studios fennállásának 10. évfordulóját ünnepli, így ennek örömére megjelenteti a 2017. végén bejelentett Guacamelee 2-t Steamen is, a megjelenés pedig nagyon közel van, a játék már a kívánságlistára tehető. Hogy mit fog nyújtani? Új ellenfeleket és területeket, új játékmechanikai elemeket, négy fős helyi kooperatív módot, és fejlesztett technikai megoldásokat. A Guacamelee! 2 valószínűsíthetően az első részhez hasonló kellemes élményt fog kínálni. Ha az előzőt kihagytad, akkor most érdemes pótolni, ugyanis az első részt most 90%-os kedvezménnyel, kevesebb, mint két euróért vásárolható meg.

A Guacamelee 2! PC-s bejelentéséhez természetesen érkezett egy trailer, ami a kommentek szerint nagyon tetszik a játékosoknak, akik már alig várják, hogy újra elmerüljenek a mexikói világ kalandjaiban!