Bandázz össze két barátoddal/barátnőddel és szállj ringbe az értékes nyereményekért az Activision és a BSC Kft közreműködésével megrendezésre kerülő Guitar Hero World Tour versenyen a

Saturn Budában, 2008. december 19-én!

Az áruházban felállított Guitar Hero World Tour színpadon egész nap lehetőséged lesz kipróbálni magad, de jól vigyázz, a siker utáni vágy a versenytársaidat is a helyszínre csalogathatja.

Háromfős csapatok jelentkezését várjuk a ghwt@bsc.hu e-mail címen, (a határidő 2008. december 17.), vagy a helyszínen a hostesseknél.

A bandában lennie kell egy dobosnak, egy gitárosnak és egy énekesnek. A szakmai zsűri értékeli a játékban elért pontszámokat, a színpadon nyújtott koreográfiát, és persze a zenekar megjelenését. A Beatles korában még elment az öltöny és a nyakkendő, de neked nem kell ilyen korlátok közé szorítanod magad. Énektudásod hiányosságát feledtesd botrányos kinézeteddel és előadásmódoddal!

Guitar Hero World Tour bemutató és versenyGuitar Hero World Tour bemutató és versenyGuitar Hero World Tour bemutató és verseny

Érdemes benevezni a versenyre, mivel a buli mellett értékes nyeremények várják a bátor fellépőket!

  • Az első helyezett trió mindhárom tagja gazdagabb lesz egy brutális Guitar Hero World Tour Super Bundle szettel, melyben a játékszoftveren kívül a mikrofon, a gitár és egy komplett dobfelszerelés is megtalálható.
  • A második helyezett csapatnak sem lesz oka búslakodni, mivel az ő nyereményük három darab Guitar Hero World Tour Guitar Bundle lesz, amely tartalmazza a játékszoftvert és egy gitárt.
  • A harmadik helyezett banda nyereménye egy-egy Guitar Hero World Tour játékszoftver lesz.

Minden fellépő csapat Guitar Hero World Tour pólót kap ajándékba!

A játékról bővebben: http://worldtour.guitarhero.com/

Helyszín:

  • Mammut, Saturn Buda (1024, Budapest, Lövőház utca 2-4.)

Időpont:

  • A próbák reggel 10:00 órától folyamatosan a Saturnban felállított színpadon, a verseny este 19:00-től 23:00 óráig tart!

Érdemes lesz napközben is kilátogatni a Saturnba, mivel a hostess lányok bizonyos időközönként értékes Guitar Hero ajándékokkal lepik meg a játékot kipróbáló önjelölt rocksztárokat.



Megkezdődött a csapatok jelentkezése az egyre inkább túlzsúfoltnak ígérkező Guitar Hero World Tour versenyre. Ne feledjétek, azok a csapatok sincsenek kizárva a részvételből, akik későn kapnak észbe, a helyszínen lévő hostess lányoknál egész nap lehet jelentkezni.

Néhány szó a játékszabályokról. Tudjuk jól, hogy sokan szeretnének egész nap a színpadon lenni, de erre idő hiányában sajnos nincs lehetőség. Minden csapatnak két számot kell előadni. Az egyik teljesen szabadon választott, itt nincs semmiféle megkötés. A második számot a zsűri választja ki, azt kell előadnotok. Összeválogattunk egy 10-es listát, a szerintünk legütősebb számokból, ezek közül bármelyiket kiválaszthatja a zsűri, szóval nem árt felkészülni. Az elődöntők után a legjobb három csapatnak lehetősége lesz még egy számot lejátszani, ez lesz a döntő, ez alapján hirdetünk győztest.

A zsűri döntése szubjektív, ezt a versenyzőknek is el kell fogadniuk. Reklamációnak helye nincs! A csapatok játékbeli tudása ugyanakkora súllyal esik latba, mint a banda külső megjelenése és a színpadon előadott koreográfiája. Kaptunk olyan visszajelzéseket a már regisztrált csapatoktól, hogy valami igazán őrült dolgot terveznek a színpadon, kíváncsian várjuk mi lesz az.

A moderálásban és a versenyek lebonyolításában Majka lesz a segítségünkre, aki köztudottan nagy játékos, sikeres zenei múlttal rendelkezik és, örömmel tett eleget felkérésünknek, sőt még azt is elvállalta, hogy tagja lesz a zsűrinek.
A színpad egész pénteken várja a zenélni vágyó csapatokat (érkezési sorrendben).

A zsűri által kiválasztott zene lista:
  • BILLY IDOL - REBEL YELL
  • Jimmy Eat World - The Middle
  • LINKIN PARK - WHAT I'VE DONE
  • Tokio Hotel - Monsoon
  • MICHAEL JACKSON - BEAT IT
  • Jon Bon Jovi – Livin’ on a Prayer
  • NIRVANA - ABOUT A GIRL
  • The Guess Who - American Woman
  • SURVIVOR - EYE OF THE TIGER
  • Ozzy Osbourne - Crazy Train