• Új Monopoly-kiadás készült
  • A The Witcher világát felhasználva
  • Már megvásárolható

A The Op Games a Hasbro-val együttműködve már árulja a Monopoly: The Witcher Edition társasjátékot, amely a népszerű videojáték-sorozaton alapul. A 2-6 játékosra tervezett, 17 éves kortól ajánlott játékban a The Witcher sorozatból ismert karakterek, szörnyek és helyszínek szerepelnek, természetesen a jól ismert Monopoly-játékmenettel kombinálva. Jan Rosner, a CD Projekt RED üzletfejlesztési alelnöke izgatottan nyilatkozott a partnerségről, és elmondta, hogy a társasjáték lehetővé teszi a rajongók számára, hogy egyedülálló módon fedezzék fel a The Witcher világát.

Egyedi pénzérmékkel lehet benne szörnyeket, valamint birtokokat vásárolni, és spéci kártyák is tartoznak a csomagba. A The Witcher rajongói a széria népszerű karaktereit is felismerhetik a játéktáblán, mint például Geralt, Ciri, Yennefer és Dandelion. A Monopoly: The Witcher Edition már most megvásárolható 44,99 dollárért (kb. 16 000 forint) a The Op Game hivatalos oldalán, és Jan Rosner azt is kiemelte, hogy egy olyan videojáték, mint a The Witcher, tökéletesen illeszkedik a klasszikus Monopoly-társasjáték koncepciójához.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.