• Meghalt minden idők egyik legnépszerűbb streamere, Reckful
  • Több forrás szerint is öngyilkos lett

Óriási sokk érte csütörtök este a streamer közösséget, közeli barátai ugyanis megerősítették, hogy 31 évesen meghalt minden idők egyik legnépszerűbb streamere, Byron "Reckful" Bernstein.

Reckful esportolóként is letette a névjegyét az asztalra, hiszen óriási sikereket ért el World of Warcraftban, amivel rengeteg embert inspirált, de az Asheron's Call és a Hearthstone közösségen belül is igen komoly népszerűségnek örvendett.

gyaszol-a-streamervilag-ongyilkos-lett-reckful.jpg

Bár hivatalosan nem erősítették meg, több Twitteres forrás is egyértelművé tette, hogy Reckful öngyilkos lett. A streamer évek óta nagyon súlyos depresszióban és személyiségzavarban szenvedett, amiről többször is nyíltan beszélt mind a barátainak, mind pedig a nagyközönségnek. Csütörtök délután döntött úgy, hogy véget vet az életének.

Már órákkal az eset előtt lehetett érezni, hogy nagy a baj, nyilvánosan megkérte ugyanis volt barátnője, Becca kezét.

Ezt követően további két üzenetet posztolt még, nem sokkal később pedig már holtan találtak rá az otthonában.

"Áh, sajnálok mindenkit, akinek az őrültségemmel kell foglalkoznia. Kérlek titeket, legyetek tisztában azzal, hogy az ilyen szituációkban egy őrült ember nincs tudatában a cselekedeteinek" - írta utolsó bejegyzéseiben.

A PC Guru ezúton felhívja olvasói figyelmét, hogy ha bárki úgy érzi, segítségre van szüksége, keresse fel az alábbi oldalt. Aki valaki más miatt aggódik, az erre az oldalra látogasson el.