• H1Z1: Just Survive nagy és tartalmas frissítést kapott.
  • A címet is lecserélik.
  • A játék címe most már csupán egyszerűen Just Survive.

A H1Z1: Just Survive, a zombis MMO most nagy változáson esik át: az új frissítés egy rakás tartalommal bővíti ki a játékot, valamint arról sem érdemes megfeledkezni, hogy a programot már más címen kell keresni. A H1Z1 teljesen kimarad az új címből, ami így most már mindössze Just Survive lesz. A Daybreak ezzel szeretné elkülöníteni a játékot a H1Z1 univerzumtól.

A legfrissebb, most kiadott update pedig egy új, Badwater Canyon megnevezésű térképpel egészíti ki a játékot. Az út területet úgy tervezték meg, hogy számos játékstílushoz illeszkedjen, így minden játékos megtalálhatja a saját módszerét az érvényesüléshez rajta. Változatos lehetőségeket kínál az új Badwater Canyon: például felfedezhetünk és zsákmányolhatunk is. Az új pálya viszont más funkciót is ellát majd.

Akár erődöket is építhetünk rajta. Az ilyen, stratégiai szempontból rendkívül fontos bázisainkat pedig akár csapdákkal is megvédhetjük majd az összehangolt, csapatos támadásoktól. A fejlesztők elmondása szerint már a fegyvereket is újjáépíthetjük, akár nulláról indulva is. A fegyverek működését és megjelenését is teljesen egyedivé tehetjük. Ráadásul új pénznem is érkezett a játékba: a Golden Eagle érmék. Ilyen érméken vásárolhatunk magunknak telket például az erődökhöz.

Új képek is érkeztek az újdonságokról:

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!