Minden videójátékos számára fontos, hogy olyan ülőalkalmatosság legyen alatta, amely minden kényelmi funkciót tartalmaz. A noblechairs termékeit ezen a területen sosem érhette kritika, nem véletlen választották meg idén is a European Hardware Awards 2021-es versenyén a "legjobb gamer széknek" az ICONt.

Az elismert gyártó még eggyel magasabb fokozatba kapcsolt, ugyanis elkészítették a noblechairs EPIC és HERO gamer székek különleges változatait, amelyben valódi játékosnak érezheted magad.

NOBLECHAIRS HERO DOOM

chairs1.jpg

A DOOM kiadáshoz ajánlott játékok: Minden "kecskeáldozós" FPS, amelyben a tesztoszteron és az adrenalin keveredik a zúzós metállal, miközben a háttérben Arnold Schwarzeneggert megszégyenítő egysorosok durrognak.

NOBLECHAIRS HERO FALLOUT VAULT TEC

 chairs2.jpg

A Fallout Vault Techez ajánlott játékok: A nyitott világú RPG-k, amelyekben a főküldetések teljesítése a gyengék ismérve, a veteránok előbb hazakísérnek minden tehenet a gazdához és megölnek legalább 3000 Elwynn Boart.

NOBLECHAIRS EPIC SPROUT EDITION

chairs3.jpg

A Sprout Editionhöz ajánlott játékok: Csapd fel a szalmakalapot, tömj a zsebedbe egy kis hagymát és szalonnát, majd irány a farm, ahol két aratás között nyírd meg a nyájat és fejd meg a teheneket.

NOBLECHAIRS HERO THE ELDER SCROLLS ONLINE SPECIAL EDITION

 chairs4.jpg

A The Elder Scrolls Online Special Editonhöz ajánlott játékok: Minden olyan többjátékos kaland, amelyben egyetlen szám növelése jelenti a kihívást, miközben azt hallod a füledben, hogy "már megint ki volt az az őrült, aki behúzta a mobokat buffolás közben".

NOBLECHAIRS EPIC MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT 2021 EDITION

chairs5.jpg

A Mercedes-AMG Petronas Motorsport 2021 Editionhöz ajánlott játékok: Benzingőzös hangorkánban taposs bele az autó, kamion vagy gokart pedáljába, majd egy laza vállassal tedd ki a legnagyobb riválisodat a pályán kívülre, hogy ezzel tegyél egy újabb lépést a világbajnokság megnyerésének irányába.

A fenti székeket a CaseKing Hungary forgalmazásában keressétek a legnagyobb webáruházakban és gaming üzletekben.