Faramuci szivárgási ügy miatt fáj most Gabe Newell, a Valve főnökének feje, mert ahogy azt Obo kolléga is megírta, kalózkézre került a DotA 2 bétaverziója. Bár sok érdekesség kiderült így a játékról, ma újabb hír sokkolta a sajtót, ugyanis pár szemfülesebb játékos olyan kódsorokat szúrt ki az anyag fájljai között kutatva, melyek esélyes, hogy a Half-Life 2: Episode Three-ből származnak -- az utolsó Half-Life-ból, amit bejelentettek, még ezer évvel ezelőtt. Íme a gyanús sorok:

/src/game/server/ep3/weapon_icegun.cpp /src/game/server/ep3/weaponizer_concrete.cpp /src/game/server/ep3/weaponizer_liquid.cpp /src/game/server/ep3/weaponizer_metal.cpp /src/game/server/ep3/weapon_flamethrower.cpp

Oké, az "ep3" talán nem biztos, hogy Episode 3, de most komolyan, hol máshol tudtok elképzelni egy jégfegyvert vagy lángszórót? A "weaponizer" jó kérdés, hogy mi lehet, de a Valve nem egyszer okozott már meglepetést.

A neves cég még nem reagált a hírre, a rajongók pedig egyre idegesebbek a totális hírzárlat miatt. Szóval hogy oldjuk kicsit a feszültséget, álljon itt egy remek kép G-manről.

Half-Life 2: Episode 3 kódnyomok a DotA 2-ben?