• Célegyenesben van a Sytem Shock Remastered fejlesztése
  • Februárban indul az előrendelés

Igen, hiszen a 2016-ban Kickstarterre került System Shock Remastered, amit remakenek képzeltek el a fejlesztők. Emiatt a projekt komoly bajba került, de szerencsére a Night Dive tanult az elkövetett hibákból, és folytatódtak a munkálatok. A rajongók már nagyon régóta várják ezt a játékot, ami úgy néz ki, hamarosan elkészül. Ugyanis éjjel érkezett a hír, hogy február végén indul a System Shock Remastered előrendelése GOG-on, Steamen, Epic Game Store-on, mellyel együtt megjelenik egy demó is. Örülünk, ahogy annak is, hogy pár új képet is kaptunk.

A demó két teljes szintet tartalmazni fog, és rengeteg polírozást az előzőleg kiadotthoz képest. Az arra adott reakciók nagyon hasznosak voltak a fejlesztők számára, akik azt is elárulták, hogy akik előrendelik a játékot és egyben minimum 30 dollárt fizettek a kampányban, azok ingyen megkapják a System Shock 2: Enhanced Editiont.

Az 1999-ben megjelent játék, ami igen gyorsan kult-státuszba emelkedett, a tervek szerint egyszerre kerül a digitális boltokba az első rész remastered változatával egütt. De a System Shock 2 értékeit figyelembe véve ez nem egy egyszerű port lett, ami kapott egy kis HD feljavítást. A Night Dive szakijai ugyanis a KEX engine-ben alkották újra a játékot, és felhasználták azokat a modokat is, amelyek az elmúlt években a rajongók számára sztenderddé váltak. Várjuk!