• Hamarosan bemutatkozhat a Hazelight új játéka
  • A júniusi EA Play konferencia a fő esélyes

A libanoni származású svéd rendező, Josef Fares számára eddig sikeresnek bizonyult a váltás a videojátékokra, hiszen mind a Brothers: A Tale of Two Sons, mind pedig az A Way Out remek fogadtatásban részesült. Nem titok, hogy az általa vezetett Hazelight Studios már nagyban dolgozik a következő projektjén, amely ismét egy kooperatív játék lesz, most pedig kiderült, hogy hamarosan sor kerülhet a leleplezésre is.

hamarosan-bemutatjak-a-brothers-es-a-way-out-fejlesztoinek-uj-jatekat.jpg

Mindezt a VentureBeat szerkesztője, Jeff Grubb állítja, aki a közelmúltban többször is valódinak bizonyuló információkat szivárogtatott a Summer Game Fest kapcsán. Sejthető tehát, hogy ennek során fog bemutatkozni Fares új játéka is, a legnagyobb esélyes pedig a június 12-én esedékes EA Play konferencia, hiszen a stúdió előző játékát is ők adták ki, és ez most sem lesz másképp.

Ráadásul az EA üzleti jelentésében is olvasható volt, hogy 4 külsős projekttel készülnek a mostani üzleti évre, simán benne van tehát a pakliban, hogy az egyik új EA Originals cím az új Hazelight-játék lesz.