Március 28-án érkezik az első kiegészítőlemez a Diablo 3-hoz, a Reaper of Souls, amely nemcsak új területet, új karakterosztályt (crusader) és történetet hoz a játékba, hanem alaposan megkavarja a Diablo 3 körüli állóvizet. A számtalan változás közt a legnagyszerűbb talán az, hogy alig egy hónap múlva, azaz március 18-án megszűnik a sokak által gyűlölt aukciósház, és ezzel egy időben alapjaiban változik meg az egész loot-rendszer. Mindezt pedig megkapjuk anélkül, hogy egy fillért is költenénk az expanzióra. 

Ez a rendszer valószínűleg ismerős lehet már a World of Warcraft játékosok számára, hiszen ott egy-egy kiegészítő megjelenése előtt 2-3 héttel általában már felkerül a változtatásokat hozó patch, ami sokszor újra életet lehelt a kihalt szerverekbe. Nos, valószínűleg valami ilyesmire számíthatunk a Diablo 3 esetében is, csupán azt nem tudjuk még, hogy pontosan mikor. A mai nap már kapott egy hatalmas frissítést a Battle.net játékok indítópanelja, a Battle.net Launcher, valamint a Diablo 3 is elkezdte leszedni a következő javítást, amit aztán a megjelenés napján azonnal aktivál számunkra. Hogy ez viszont holnap, vagy egy hónap múlva lesz esedékes, azt nem tudjuk, viszont úgy sejtjük, hogy ameddig még működik az aukciós ház, azaz március 18-ig, nagy valószínűséggel nem fogjuk tudni kipróbálni az újdonságokat.

diablo3-patching.jpg

NE FELEJTSD EL MEGNÉZNI REMEK ELŐFIZETÉSI AJÁNLATAINKAT, AHOL NEGYED-, FÉL-, ÉS EGYÉVES ELŐFIZETÉSEINK MELLÉ DIABLO 3: REAPER OF SOULST KÉRHETSZ, MÉGHOZZÁ HIHETETLEN AKCIÓS ÁRON!