Harcba hív a WarhammerNemsokára megérkezik az első ingyenes kiegészítő, a Call to Arms, ami nem egy egyszerű expanzió lesz, ugyanis három hónapon át folyamatosan adagolják majd az új kasztokat, küldetéseket és helyszíneket. Az őrület márciusban veszi kezdetét a Twisting Tower RvR (Realm vs. Realm ) küldetéssel és a Bitter Rivals Live Eventtel, amiket ha sikeresen teljesítünk, akkor egy kicsivel hamarabb juthatunk hozzá az új kasztok egyikéhez, de ha nem volnánk elég ügyesek, akkor sem kell csüggednünk, hiszen a hónap végén már mindenkinek elérhető lesz az Orc Choppa és a Dwarf Slayer kaszt.

Áprilisban indul a Beyond the Sands' Live Event, amiről még nem tudtunk meg semmit, de a májusi Rise of the Tomb Kingsről már annál többet, ugyanis ennek keretében az Order és a Destruction játékosai versenybe szállnak az új terület, a Land of the Dead feloldásáért, ami majd csak júniusban lesz elérhető, de akkor aztán igazán kezdetét veszi a harc, hiszen megnyílik Nehekhara sivatagja, ahol rengeteg új publikus küldetés és instance vár a kalandorokra, valamint a Tomb Kings börtön, ahol megkereshetjük majd a lelkek ékszerdobozát (Casket of Souls), de ezen terület igazi pikantériáját az adja, hogy hasonlóan a Dark Age of Camelot Darkness Falls börtönéhez, ezen a területen is folyton folyvást egymással küzdenek a felek, így mindig változik, hogy kinél van az irányítás.

A Mythictől Jeff Hickman hamarosan részletekbe menően mesél a kiegészítőről, de ennyi alapján is már nagyon várjuk március kezdetét.