• 3 új program demóváltozatát próbálhatják ki elsőként az EA Acces tagok Xbox One-on
  • Az Unravelt február 4-től
  • A Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2-t február 18-tól
  • Az EA Sports UFC 2-t március 10-től

Folyamatosan bővül a hazánkban 2014 év vége felé debütált, Xbox One konzolokon elérhető EA Access szolgáltatás, mely havi vagy éves előfizetői díjért cserébe nem csak kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít az Electronic Arts kiadásában digitálisan megjelenő programokra, hanem ingyenes játékokat (köztük olyan címekkel, mint például a Battlefiled Hardline vagy éppen a Dragon Age: Inquisition), és korai hozzáférést is kínál a premier előtt álló EA-játékokhoz. Tavaly a szolgáltatás előfizető elsőként kalandozhattak például a Star Wars: Battlefront virtuális csataterein, és korábban próbálhatták ki a Need for Speedet rebootot is, mint a többiek. 

Az EA idén is folytatja a „hagyományt”, és a honlapján felfedte, hogy a februári és a márciusi hónapok során mely programok demóváltozatait tesztelhetik ingyenesen a regisztrált tagok már a megjelenésük előtt 5-7 nappal, a lista pedig igencsak kecsegtető.

Február 4-én érkezik ugyanis a Coldwood Studios bűbájos és csodaszép puzzle-platformere, az Unravel, február 18-tól a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 zöldségeivel küzdhetünk a zombiinvázió ellen, míg március 10-én a ketrecharcosok világába merülhetünk el az EA Sports UFC 2-vel.

Hogy a demóváltozatokkal pontosan menyi időt tölthetünk el (általában 6-10 órát), azt még nem tudni, csak az Unravel esetében, ott ugyanis egy a Twitteren feltett kérdésre válaszolva árulta el a kiadó, hogy 10 órán keresztül terelgethetjük a kis fonallényt, Yarnyt a különböző logikai és ügyességi feladványok megoldására.