• Ha minden jól megy, 2022. január 21-én jelenik meg az Elden Ring
  • Ez lesz a FromSoftware eddigi legnagyobb játéka
  • Ami egy hatalmas nyitott világgal és dinamikus időjárással érkezik

Hihetetlen, de igaz: a tegnapi Summer Game Fest 2021 nyitóesten az Elden Ring is megmutatta magát, sőt, az alkotók azt is elárulták, hogy a játék 2022. január 21-én fog megjelenni. Ideje hát felidézni egy kicsit, mi mindent tudunk a programról, a FromSoftware ugyanis a 2019-es leleplezés óta elég sok információt megosztott már a nagyérdeművel, sőt, a tegnapi bemutató után is jelentkeztek néhány újabb részlettel.

Azt például már eddig is lehetett tudni, hogy az Elden Ring a stúdió eddigi legnagyobb és legambiciózusabb játéka lesz, egy hatalmas, összefüggő, nyitott világgal és dinamikusan változó időjárással, a Bandai Namco nemrég kiadott sajtóközleménye azonban kicsit tovább árnyalja ezt a képet. Ez alapján kies mezőket, fojtogató mocsarakat és sűrű erdőket is bejárhatunk majd, de a magas hegycsúcsok és a nagyszabású kastélyok sem hiányozhatnak a repertoárból Ezeket a tájakat ráadásul nem csak egyedül fedezhetjük fel, hanem a multinak köszönhetően a barátainkkal közösen is bebarangolhatjuk.

Ami a harcrendszert illeti, az meglehetősen nagy szabadságot ad a játékosok kezébe: ha akarjuk, nyíltan kiállhatunk bárki ellen, de a lopakodás is egy teljesen életképes opció lesz. Mindezt pedig rengeteg fegyver, mágikus képesség és egyéb skill színesíti majd, így az már most biztosnak tűnik, hogy az Elden Ring összetettségére nem lesz panasz.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!