A valamikor júliusban esedékes küldetéssorozat szakaszosan, heti lebontásban fogja megnyitni kapuit a kalandorok előtt, mégpedig ebben a sorrendben: Arachnid Quarter, Plague Quarter, Military Quarter, Construct Quarter és a Frostwyrm Lair. Ebből az első szakasz az indulás havában mindenkinek ingyenes lesz, ám a további szárnyakért már fizetni kell, illetve akkor is, ha később szeretnénk csatlakozni.

A Curse of Naxxrama legfeljebb 22 euróba fog kerülni, de egyesével is meg lehet vásárolni a szárnyakat, 6 euróért, vagy 700 aranyért. Abban az esetben, ha már megvan az első szárny, és miért ne lenne, ha már ingyenes, akkor a maradék négy csak 18 euróba kerül, ha megvan az első két szakasz, akkor 14 euró a vételár, ha pedig csak az utolsó két pálya hiányzik, mindösszesen 9 eurót kell a kasszánál hagyni. Figyelem: az összes terem egyszerre történő megvásárlása nem ad idő előtti belépést!

Érdemes még tudni, hogy ha az adott szárnyban sikerül legyőzni mindenkit, nem csak új kártyákkal bővül a gyűjteményünk, hanem feloldjuk a Heroic módot is, ami nem más, mint az előbb legyűrt ellenfelek sokkal nehezebb, de értékesebb jutalmakat adó változata.

hearthstone-curse-of-naxxrama.jpg