Még csak most zajlott le az előző HLS döntő Katowicében, de már itt is a következő szezon, ami 35.000 dollár összdíjazással kecsegteti a versenyzőket. A döntőt Burbankben fogja a végső 16 játékos lejátszani, akik nem pusztán a pénznyereményért, hanem a világbajnokságra gyűjthető pontokért is megmérkőznek.

Az új szezonban nemcsak meghívásos alapon kerülhetnek be a játékosok, hanem lesz egy Kihívók ligája nevezetű sorozat is, ahol új játékosok emelkedhetnek ki a tömegből, megmutatva tudásukat. A heti Kihívó liga nyertese már részt vehet a következő heti Legendary Series bajnokságon, ahonnan már a végső 16 ember kerül ki, aki a döntőben méri össze képességeit.

Ezeken kívül még két torna lesz megtartva: az egyik a Redememption Tournament, ahol a heti Legendary Series résztvevői kaphatnak még egy esélyt, hogy kvalifikálják magukat a döntőre, ha az eddig nem sikerült; illetve egy Last Chance Cup, ahová bárki jelentkezhet, hogy a nyertesek közül a HLS döntőbe jusson, és pontokat kaphasson a világbajnokságra is.

Egészen pontosan az alábbi képen látható a kupák sorrendje és dátuma. Sok sikert, ha te is tervezed az indulást!

hls.jpg