• Március 30. és április 5. között ingyen kipróbálható a Hitman 3
  • Ezen periódus alatt a játék első küldetését játszhatjuk végig szabadon
  • Valamint a tutorialhoz és a Hitman 2 első missziójához is hozzáférhetünk

A Hitman 3 2021 egyik első komolyabb megjelenése volt, ami rövid úton mind a kritikusok, mind a rajongók szívébe belopta magát. Az IO Interactive játéka mindössze egyetlen hét alatt visszatermelte minden fejlesztési költségét, a fejlesztők pedig azóta is igyekeznek rendszeres frissítésekkel meghálálni a rajongók bizalmát.

Az egyik ilyen újdonság pedig a frissen bejelentett Hitman 3: Free Starter Pack, mely a meglévő játékosok helyett azokat célozza inkább meg, akik kicsit bizonytalanok a vásárlás kérdésében. Ahogy a címe is mutatja, ez a csomag ingyenes hozzáférést biztosít a játék egy részéhez, legalábbis limitált ideig. Egész pontosan március 30. és április 5. között lesz lehetőségünk kipróbálni a Hitman 3 első, Dubaiban játszódó pályáját, az itt elért eredményeket pedig a teljes játékba is átvihetjük, ha vásárlásra adnánk a fejünket.

Ez azonban még nem minden, a Free Starter Pack részeként ugyanis a World of Assassination trilógia két megbízást tartalmazó tutorialja is szabadon elérhető, valamint a Hitman 2 első missziója is megtapasztalható. A fejlesztők pedig egyben azt is jelezték, hogy a jövőben a World of Assassination trilógia más részeit is tervezik rövid ideig kipróbálhatóvá tenni.