• Videóban egy kis ízelítő a Hitman történetéből
  • Bemutatkozik a Blood Money Requiem Pack
  • The Sarejevo Six - exkluzív küldetéscsomag PS4-re

Az Io Interactive ma egy új videóval jelentkezett a márciusban esedékes Hitmanből, ebben pedig a történettel foglalkoznak, bár, eléggé ködösen. Konkrétumokat nem kaptunk, csak egy ígéretet arra, hogy egy rejtett világ tárul fel előttünk, ahol a pénz és a stílus, valamint a hatalom és brutalitás összetalálkozik, az események folyását pedig csendes gyilkosok formálják.

A Hitman pontosan ezt mutatja be előttünk kisebb történetek formájában, és olyan átívelő szálakkal, amelyek érintik a 47-es ügynököt, Diana Burnwoodot, az ICA-t és a felsorakozó új karaktereket. Mindez a kortárs tévésorozatok mintájára bontakozik ki, mégpedig több évadon keresztül -- az első szezon jelenik meg most márciusban.

A megjelenés előtt a játék bétateszt formájában kipróbálható, de csak azok számára, akik előrendelik a programot. Az előrendelés mellé jár a Blood Money Requiem Pack, ami hófehér öltönyt, inget és kesztyűket hoz, valamint egy piros nyakkendőt. Ezen kívül a csomag része egy krómozott és hangtompítóval ellátott ICA-19, valamint egy fehér gumikacsának álcázott robbanószer.

hitman-blood-money-requiem-pack.jpg

PS4-re továbbá egy exkluzív küldetéscsomag jelenik meg. A The Sarejevo Six egy hat misszióból álló, a fő sodrástól különálló történet, a középpontban a félkatonai CICADA szervezet hat befolyásos tagjával, akiket egyesével kell majd elintéznünk. A The Sarejevo Six első fejezete a játékkal együtt jelenik meg, és ebben Scott „The Director” Sarno a célpont, a CICADA európai akciójának szervezője. Egy igazi veteránnal állunk szemben, akik sasszemével mindent kiszúr, és mindenhova CICADA ügynökök kísérik.

hitman-the-sarejevo-six.jpg