• Idén nem kap új játékot a PES-széria
  • A jövő évi rész alatt már az Unreal Engine fog futni
  • Ebből kaptunk egy rövid videós ízelítőt

A közelmúltban már voltak arra utaló jelek, miszerint a Pro Evolution Soccer-széria idén nem fog jelentkezni különálló játékkal, a Konami pedig most hivatalosan is megerősítette ezt: a 2020/2021-es szezon egy frissítés formájában fog bekerülni a tavalyi részbe, az eFootball PES 2020-ba. Hogy pontosan mikor és milyen formában, arról nem esett szó, az árról viszont annyit elmondtak, hogy a 25. évfordulóra való tekintettel nagyon baráti árcédulára kell számítani, illetve néhány extrával is készülnek.

hivatalos-csak-frissites-lesz-az-idei-pes-jovore-viszont-irany-az-unreal-engine.jpg

Hogy miért hagy ki egy évet a Konami? Azért, mert teljes gőzerővel a következő generációra fókuszálnak immáron, a 2021-ben érkező PES-játék ugyanis már az új gépekre fog érkezni, az Unreal Engine által hajtva, elhagyva az eddig használt Fox Engine-t. Még realisztikusabb játékosmodellekre és animációkra lehet tehát számítani – ebből igyekszik rövid ízelítőt nyújtani a lent található teaser videó is.

A látvány mellett a tartalom is megújul majd: a Konami a Master League és a myClub játékmódok kapcsán is jelentős újításokat ígér.