• Jövőre érkezik a Cyberpunk 2077
  • És szintén 2020-ban debütál egy kártyajáték, mely a játék világát veszi alapul
  • Itt adatbrókereket alakíthatunk, akik pénzért és hatalomért esnek egymás torkának
  • A kártyajáték készítésében a CMON! nevű társasjáték kiadó is besegít

A Cyberpunk 2077 túlzás nélkül a jövő év egyik legjobban várt játéka, mely nagyon úgy néz ki, hogy nem csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik, hanem a nappalink asztalára is. A CD Projekt RED ugyanis bejelentette, hogy a program mellett készül egy kártyajáték is, mely szintén a nem túl fényes közeljövőben játszódik majd. A lengyelek a CMON! nevű társasjáték kiadóval dolgoznak együtt a projekten, mely szintén 2020-ban kerülhet a boltokba.

cyberpunk-2077-card-game.jpg

A Cyberpunk 2077 – Afterlife: The Card Game a „sima” Cyberpunk 2077-hez hasonlóan Night Cityben játszódik, itt azonban nem egy egyszerű zsoldost, hanem egy árnyak között meghúzódó adatbrókert alakítunk majd. A mi feladatunk lesz összesöpörni, felszerelni és különböző missziókra küldeni az utca szemetét, mindezt azért, hogy a saját hatalmunkat, befolyásunkat és persze az utcai megbecsülésünket növeljük vele.

Maga az alapkoncepció izgalmasan hangzik, így mi már alig várjuk, hogy a valóságban is kipróbálhassuk, milyen a sötét és reménytelen jövő az asztalunkon.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!