Néhány napja már beszámoltunk róla, hogy a 3D Realmsszel (mármint ami megmaradt belőle) és a Devolver Digitallal karöltve a Flying Wild Hog új életet lehel a Shadow Warrior című játékba, de eddig nem sokat tudunk a programról. Most viszont megjött az első kedcsináló videó, és néhány aprócska részlet is napvilágra került.

A játék egy FPS lesz, melyben egy természetfeletti képességekkel megáldott orgyilkossal kaszabolhatjuk végig a jakuzák bázisait. Később persze mindenféle keleti ördögfiókával is összeakasztjuk a bajszunkat, így sokféle szörnyszülött ellenfél várható. A játékmenetről nem tudni sokat, de ismerve a srácok eddigi munkáit (Hard Reset, ugyebár), egy eszelős, nem épp agymozgató gyilkolászást várunk, fejlett grafikával és szamurájkarddal. A technikai tartalomba az  a tény is bejátszik, hogy PC-n kívül következő generációs konzolokra is kiadják a Shadow Warriort.

Megjelenés 2013 őszén várható tehát PC, PlayStation 4 és nextgen Xbox platformokon. A képek egyelőre meggyőzők, reméljük, igényes remake-kel lesz dolgunk. Fentebb a hivatalos trailer is megcsodálható.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Shadow Warrior -- Megjelenés: 2013 ősz -- Gépigény: nem ismert