• Jeff Leach nyilvánosan bocsánatot kért botránya miatt
  • Az Activision nem dolgozik tovább a Call of Duty szinkronszínészével

A Ghost karakterét megszólaltató Jeff Leach-nek már korábban is voltak kisebb-nagyobb balhéi, a közelmúltban azonban végleg betelt a pohár, és az élő adásokban mutatott magatartása miatt az Activision nemrégiben bejelentette, hogy a jövőben nem kíván együtt dolgozni a Call of Duty-játékokban szereplő színésszel.

Azóta már a Facebook Gaming is elhatárolódott Leach-től, ahol partnerként streamelt, a színésznek pedig mostanra nem nagyon maradt más választása: közzétett egy hivatalos közleményt, melyben beismerte, hogy hibázott, és hogy "nagyon gyakran elveszíti az önkontrollját, amikor támadás éri".

"Ez a fajta gyűlölködés nemcsak hibás volt, de teljesen szembemegy a rajongóimmal ápolt kapcsolat jellegével, valamint azzal az üzenettel, amit mindig hangoztatok, vagyis hogy legyünk befogadóak. Emiatt szörnyen sajnálom és szégyellem, ami történt. Bánom, amiért félreérthetőek voltak a szándékaim, és bocsánatot kérek azoktól az egyénektől és üzleti partnerektől, akiket negatívan érintettek ezek a kirohanások" – írta Leach a TwitLongeren.