• Csütörtökön leleplezik a Scorpiót
  • Várhatóan csak technikai részletekre derül majd fény

Április elseje környékén az ember mindig óvatos a pletykákkal és híresztelésekkel, úgyhogy ennek megfelelően kezeltük a Project Scorpio leleplezése körüli találgatásokat, még ha megbízhatónak nevezhető forrásból származtak is. Most azonban már biztosra vehetjük, hogy a Microsoft nem rágódik tovább, és holnap valóban részletekbe menő bemutatást kapunk majd, erről a Digital Foundry csapata gondoskodik, ahogy azt a Twitteren a minap meg is erősítették.

Rendhagyó módon tehát nem sajtóeseményen vagy külön showműsor keretében árulnak el többet a Project Scorpióról, hanem a sajtó képviselőit kérték fel az elemzésre és ezek bemutatására.

Hogy mire számíthatunk pontosan, arról csak találgatni lehet, de a Digital Foundry-val való együttműködés valószínűsíti, hogy elsősorban technikai specifikációkra (CPU, GPU, memória) derül majd fény. Bár nem kizárt, hogy egy techdemót is kapunk vagy egy-két játékot is megszellőztetnek, de ezek hivatalos bejelentése várhatóan az E3 során történik majd meg. Mindenesetre ha már alig várod a Scorpiót és a virtuális első sorban szeretnél ülni, akkor helyi idő szerint délután 3 órakor keresd fel a Digital Foundry és a Eurogamer online felületeit.

project-scorpio-xbox-one.jpg