• Holnap egy hatalmas és tartalmas frissítés jelenik meg a PlayStation 4 rendszeréhez.
  • Megoszthatjuk majd a képeinket és a gondolatainkat az ismerőseinkkel az aktivitás menüpontban.
  • Általunk készített játékon belüli képet is beállíthatunk majd háttérképnek.
  • A PlayStation 4 Pro tulajok bekapcsolhatjátok a Boost módot, amitől jobban futnak a régebbi játékok.

Minden PlayStation 4 tulajdonos várhatja majd a holnapi napot, mert egy hatlamas frissítés fog érkezni a konzolhoz. Holnap jelenik meg a(z eddig béta állapotban leledző) 4.50-es Firmware a Sony negyedik konzoljához; ez a frissítés számos előnyt és régóta követelt opciót hoz majd magával. Kezdjük a legfontosabbal, ami kizárólag a PlayStation 4 Pro tulajdonosokat érinti.

Ez a frissítés elhozza magával a Boost módot, minek bekapcsolásával (az alap készülékhez mérten) a PlayStation 4 Prón jobb, és stabilabb teljesítményt érhetünk el az olyan régebbi játékokban, amik alapvetően semmilyen téren nem használták ki a Pro hardverét, mert nem lettek egy frissítéssel felkészítve rá. Nem fog tőle minden régebbi, problémás játék tökéletesen futni, de a javulás nem lesz elenyésző.

Most következennek a legfontosabb, mindenkit érintő, nem PlayStation 4 típus specifikus újdonságok és fejlesztések. Holnaptól akár (minimum 250 GB-os, maximum 8 TB-os) USB 3.0-s külső merevlemezeket is csatlakoztathatunk a konzolunkhoz, így növelve a játékok számára rendelkezésre álló szabad tárhelyet. Valamint megoszthatjuk a legjobb képeinket és gondolatainkat a PlayStation Network barátainkkal a „What’s New” felületén. De akár a saját képeinket is beállíthatjuk háttérnek.