• DLC-t kaphat a Horizon Forbidden West
  • Sőt egy online bolt lehetősége is felmerült

A Horizon Forbidden West jobban sikerült, mint az elődje, a Zero Dawn. Egy ilyen siker pedig általában automatikusan magával vonz néhány bővítményt. Nem volt ez másképpen az első résszel sem, ami a Frozen Wilds képében egy igazán tartalmas, több órányi új kalandot biztosító kiegészítőt kapott.

Nem lenne baj, ha legalább egy ilyen DLC kijön a Horizon Forbidden Westhez is, már csak azért is, mert az első résszel ellentétben ebben az epizódban a fő sztori után is folytatódik a játék, nem dob vissza minket a végső küldetéssorozat előtti szakaszhoz. Így a készítőknek sokkal tágabb tere van új történetet elmesélni, mint a Zero Dawn-ban volt.

Nos, úgy tűnik, DLC-kre lehet számítani, sőt az online bolt lehetősége sem kizárt. Az európai PEGI-besorolást végző VSC Rating Board Twitteren tette közzé Age Rating Guides videóját, amiben a műsorvezető megemlíti mindkét opciót. Hogy aztán ebből mi valósul meg, az jó kérdés. Az online bolt utólagos kiadása kicsit értelmetlennek tűnik egy singleplayer játéknál, de a DLC vagy DLC-k érkezése nagyon is reális.