Minden eddiginél komolyabb támadást indított a pénztárcáink ellen a Humble Bundle csapata, ma ugyanis nem egy szimpla, két hétig tartó vásárt indítottak el, hanem egy olyan különleges akciót, aminek keretében 14 napon keresztül minden nap vár minket valami.

Az első nap rögtön erősen kezdett, ugyanis a Deep Silver termékeit vehetjük meg olcsót. És hogy mit? Nos, a legolcsóbb kategóriában a Saints Row: The Third, a Saints Row 2, a Risen 2: Dark Waters és a Sacred 2: Gold Edition foglal helyet, ennél azonban egy fokkal érdekesebb az átlagos árért kínált csomag, ebben ugyanis a Dead Island: Game of the Year Edition, a Saints Row: The Third - Full DLC Package, a Metro 2033, a Risen és a Sacred Citadel található. Mindezért, a hír írásakor, 5,66 dollárt kell fizetni, szóval igazán nem sokat.

A harmadik és egyben utolsó kategória, a Humble csomagok körében egyre inkább szokássá váló, az átlagárat felfelé tornászó bónuszkategóriában a Dead Island: Riptide - Complete Edition leledzik, s ezért fixen 9 dollárt kell kipengetni.

Holnap új akció vár minket, mégpedig este nyolc óra magasságában, így ha szeretnéd ezeket a játékokat, siess, mert ezúttal nincs két heted gondolkodni!