• Red Faction Evolution lehet a sorozat következő részének címe
  • Az Nvidia Ansel hivatalos oldalán bukkant fel a név

Azt jól tudjuk, hogy a több tucat be nem jelentett projekttel rendelkező THQ Nordic több leleplezéssel is készül az idei E3-ra, nemrég pedig úgy tűnt, hogy a Darksiders és a Destroy All Humans! lehet majd a két nagy bejelentés. Most azonban egy újabb név merült fel, méghozzá minden eddiginél megbízhatóbb forrásból.

ido-elott-lebukott-az-uj-red-faction.jpg

Olyannyira megbízható, hogy tulajdonképpen hivatalos - csak bizonyára véletlenül túl korán lőtték fel az infót. Hogy hova? A 360 fokos screenshotokat készítő Nvidia Ansel weboldalára, ahol felbukkant egy bizonyos Red Faction Evolution a támogatott címek között - ilyen nevű játék viszont egyelőre nincs.

A Red Faction-széria legutóbb 2011-ben jelentkezett új résszel a Red Faction: Armageddon képében, nem mondhatjuk azonban, hogy azóta csend honolt a franchise háza táján, hiszen tavaly jelent meg az eggyel korábbi rész, a Red Faction: Guerrilla újrahangszerelt változata. Ezzel készítettek volna fel minket az új epizódra? Könnyen lehet - és ha erre esett a választás, nem a legutóbbi epizódra, akkor bizonyára egy nyitott világú játékra számíthatunk.