• A nehézségek ellenére úgy tűnik, hogy a Doctor Strange in the Multiverse of Madness forgatása elkezdődik a tervezett időpontban
  • A rendező a távozó Scott Derrickson helyett Sam Raimi lesz
  • Tervezett premier 2021. május 7-én

Sorra csúsznak el a nagy hollywoodi produkciók bemutatási dátumai a koronavírus-járvány miatt. A szuperhősfilmek rajongói számára azonban azzal a jó hírrel szolgálhatunk, hogy a Collider információi szerint a Doctor Strange in the Multiverse of Madness címre keresztelt folytatás megjelenése egyelőre nem tolódik. Az előkészületek Sam Raimi vezényletével a terv szerint haladnak és ha minden így marad, júniusban el is kezdik a forgatást. 

A stáb otthonról folytatja a munkát, így nem történt jelentős visszalépés a járványügyi intézkedések miatt. A film rendezője Sam Raimi lesz, hiszen az első rész direktora, Scott Derrickson kreatív nézeteltérések miatt otthagyta a projektet. A szkriptet a Loki-sorozat írója Michael Waldron jegyzi. Cumberbatch mellett a főszerepben felbukkan majd Elizabeth Olsen is, hiszen Olsen MCU-szériája, a WandaVision több szálon is kapcsolódik majd a Doctor Strange második részéhez. A Doctor Strange in the Multiverse of Madness bemutatóját a Disney 2021. május 7-re tervezi.

doctor-strange-2-02.jpg