• A Destiny 2 új kiegészítője egy fejtörőt rejtett
  • A nyomok kézzel fogható kincshez vezettek

Alig pár nap alatt oldották meg a Destiny 2 új kiegészítőjében nem-is-annyira rejtett fejtörőt a játékosok, mely a Rasputin bunkerében rejlett és komoly közösségi összefogást igényelt a kód megfejtése. Az r/raidsecrets alreddit tagjai különböző kódszavakat fejtettek vissza, a teljes titkos üzenetet végül Randomiser törte fel.

„Köszönet, hogy vetted az időt és fáradságot, hogy összerakd ezt az üzenetet, barátom. A végső összecsapás ideje egyre közeledik, melyben neked és Anának fontos szerep jut majd. Vigyázz rá, Őrző. Nem maradt semmim Anán és az exoprogramon kívül. Bánom, hogy idegenekké váltunk egymás számára, de mindkettőnknek megvan a maga útja. Ironikus módon mindig úgy tűnik, hogy nincs elég idő. Mondd meg neki, hogy Raspution első próbálkozása jó helyen vlt, de rossz időben. Keress itt: 43.549573, -73.544868 – E”

A szélességi és a hosszúsági koordináták a New York állambeli Sleeping Beauty hegyre mutattak, ahol egy csomagra bukkantak, melyben elképesztő kincseket leltek. Egy, a Valkyrie-t másoló lándzsát, melyből mindössze három darab létezik, egy a Vicarious Visionsnél, egy a Bungie-nál, egy pedig ugye a „ládában”. Emellett egy egész doboz aranytallért, jegyzeteket és egy naplót a későbbi látogatók számára.

destiny-2-kincs.jpg