• Forgatási képek érkeztek a jövőre debütáló Renfieldből
  • A film az őrültek házában játszódik, címszereplője Drakula csatlósa
  • Főszerepben Nicholas Hoult, Nicolas Cage, Awkwafina és Ben Schwartz

Nicolas Cage számos izgalmas produkcióban vesz részt mostanában. Tavaly láthattuk például a bizarr Pigben, hamarosan bemutatják The Unbearable Weight of Massive Talent című nem kevésbé groteszk filmjét, jelenleg pedig a Renfieldben alakítja Drakula grófot. Chris McKay (A holnap háborúja, LEGO Batman: A film) jövőre debütáló rendezése a klasszikus felfogástól eltérő módon inkább a közismert horror univerzum komikus élét kívánja megvilágítani. A film az őrültek házában játszódik, címszereplője a legendás vámpír csatlósa.

A People magazin jóvoltából érkezett néhány forgatási kép, amiken jelmezben láthatjuk a Nicholas Hoult és Nicolas Cage alakította főhősöket, akik mellett egyébként Awkwafina és Ben Schwartz is feltűnik majd.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Cage egyébként decemberben úgy fogalmazott, hogy valamit újat szeretne hozni Bram Stoker ikonikus karakterébe, akit filmvásznon először Lugosi Béla alakított (itthon és Hollywoodban egyaránt), Francis Ford Coppola 1992-es rendezésében pedig Gary Oldman formált meg. „Azt szeretném, hogy eltérő módon bukkanjon fel, mint ahogy korábban láthattuk. Arra gondolok, hogy kifejezetten a karakter mozgására koncentrálok. Tudod, láttam Demónát és azon gondolkoztam, hogyan mozgott [Angelina Jolie]” – magyarázta az ötvennyolc éves színész.