• 2022. április 22-én debütál a The Unbearable Weight of Massive Talent
  • Cage önmagát alakítja, amint elmegy egy rajongójának a szülinapjára
  • Mivel drogbáró az ünnepelt, a CIA beszervezi a főhőst

Nehéz megítélni, hogy önreflexív mozinak vagy egyszerű agymenésnek szánja-e a Lionsgate Nicolas Cage főszereplésével készült vígjátékát, amiben a színész saját magát alakítja. A The Unbearable Weight of Massive Talent (magyarul: A kivételes tehetség elviselhetetlen súlya) során egy megkopott fényű Cage-et látunk, aki pszichológus segítségével próbálja feldolgozni karrierjének lejtmenetét.

A fordulatot egy hedonista milliárdos hozza el a színész életébe. Utóbbi ugyan csupán adósságai fedezése céljából vállalja, hogy fellép a mágnás születésnapján, elégedettséggel tapasztalja ugyanakkor, hogy a Pedro Pascal alakított Javi helyén értékeli tehetségét. Guy Ritchie friss rendezését idéző csavart is rejt a vígjáték, amennyiben a spanyol drogbáróról kiderül, hogy Tarantino következő filmjében is szerepet kap, Cage-et pedig beszervezi a CIA egy titkos küldetésre, hogy lebuktassa Javi Gutierrezt.

mv5bntgxntdjzwityjewns00n2exltljmdqtmzhjy2vkntq3yzu0xkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A rendezői székben Tom Gormican ül, akinek eddig egyetlen egészestés produkció, a 2014-es Csajkeverők, illetve a Ghosted: Parás páros című sorozat fűződik a nevéhez. A 2022. április 22-én debütáló alkotás kapott már egy előzetest, ma pedig újabb trailer érkezett. Nektek hogy tetszik?