• Hamarosan mozikba kerül Guy Rtichie Operation Fortune című filmje
  • Amiben egy MI6 és egy CIA ügynök közösen ered egy milliárdos nyomába
  • Főszerepben Jason Statham, Aubrey Plaza és Hugh Grant

Úgy tűnik, Guy Ritchie Orson Welles példája alapján követi az egy hollywoodi film-egy független alkotás koncepcióját. A nagy sikerű Aladdin után megjelentette az ezredfordulós mozijait idéző Úriembereket, majd gyorsan készített egy akcióthrillert Jason Stathammel, hogy aztán ismét saját szerzői útját kövesse. A Fortune-hadművelet: A nagy átverés immár magyarul is látható előzetese alapján klasszikus Guy Ritchie-élményre számíthatunk: jellegzetes karakterek, sziporkázó párbeszédek, vagány vágások, fordulatos történet és sok akció.

mv5byzu4mzazotctzwflns00ntnhltg0njgtmmq3m2q4ymjjotjjxkeyxkfqcgdeqxvynjy1mtg4mzcv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A történet szerint két titkosügynök, a brit MI6 embere és a CIA-t képviselő kémnő egyesíti erejét, hogy leszereljenek egy fegyverekkel üzletelő milliárdost. A három főszereplőt Jason Statham (BlöffHalálos iramban-széria), Aubrey Plaza (LégióVárosfejlesztési osztály) és Hugh Grant (ÚriemberekEgy fiúról) alakítja. Egyedül a bemutatódátum bizonytalansága ront a képen. Továbbra sem hirdettek premiert, a trailer tanúsága szerint „hamarosan” mozikba kerül a film.

Folytatva a fent vázolt sormintát, az angol rendező jelenleg új háborús filmjét forgatja Jake Gyllenhaal főszereplésével, hogy aztán hozzálásson egy Becstelen brigantykat idéző II. világháborús kémfilmhez. Tervbe vette továbbá, hogy azonos címen sorozatot készít az Úriemberek alapján.