• Londonban készítik A feláldozhatók 4-et
  • Főszerepben Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Stallone, 50 Cent és Megan Fox
  • Stallone motoros-szivarozós videót közölt a forgatásról

Sylvester Stallone nem bír megmaradni a bőrében, folyamatosan küldi a képeket A feláldozhatók (The Expendables) negyedik epizódjának forgatásáról. Múlt héten Jason Statham oldalán tűnt fel a hetvenöt éves színész, ezúttal viszont nemcsak kollégáival mutatkozik, hanem egy vagány videót is közölt, amint szivarozik és bőgeti a motorját.

A feláldozhatók széria az akció műfaj ikonikus sztárjait gyűjti össze, hogy együtt szálljanak szembe a világ legmegátalkodottabb ellenségeivel. A három epizód során feltűnt például Dolph Lundgren, Harrison Ford, Jean-Claude Van Damme, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mickey Rourke, Bruce Willis, Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger és Mel Gibson is.

image-assetttt.jpg
(A kép forrása: Geek Tyrant)

A franchise korábbi kelet-európai helyszíneinek tükrében meglepő, hogy ezúttal Londonban zajlik a forgatás. Szerencsére semmit sem spoilereztek eddig a történetről, azt viszont tudjuk, hogy Stallone és Statham mellett visszatér Dolph Lundgren és Randy Couture is, hozzájuk pedig újoncként csatlakozik Megan Fox, Andy Garcia, Tony Jaa és 50 Cent. A film a kaszkadőrből rendezővé avanzsált Scott Waugh (Need For Speed) égisze alatt készül.

Itt láthatjátok a videót.