• 2022. január 21-én debütál Guy Rtichie Fortune Operation című filmje
  • Amiben egy MI6 és egy CIA ügynök közösen próbál elpusztítani egy veszélyes technológiát
  • Főszerepben Jason Statham, Aubrey Plaza és Hugh Grant

Végre premierdátumot kapott Guy Ritchie következő nagyszabású mozija, amivel tavalyi akciófilmes kitérője után visszatér a Blöff és az Úriemberek övezte szerzői útra. Sajnos előzetest továbbra sem kaptunk, a januári werk montázs képeivel kell beérnünk, viszont kiderült, hogy Fortune Operation címen fut majd a korábban csak Five Eyes-ként emlegetett produkció.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Guy Ritchie (@guyritchie) által megosztott bejegyzés

Jó hír, hogy nem is kell már olyan sokat várnunk a premierre, amit 2022. január 21-re tűztek ki. A történet szerint két titkosügynök, a brit MI6 Jason Statham alakította embere és a CIA-t képviselő kémnő egyesíti erejét, hogy egy frissen kifejlesztett, a világ pusztulásával fenyegető fegyvert megsemmisítsenek. Utóbbit Aubrey Plaza alakítja, de feltűnik a vásznon Hugh Grant is.

A Törökország, az angliai Farnborough és Katar területén forgatott mozitól olyan sikereket remélnek, mint a 22 milliós költségvetésből 115 millió dollárt fialó Úriemberek és a 40 milliós büdzséje mellé 104 milliós bevételt termelő Egy igazán dühös ember. Ti várjátok már a bemutatót?

Guy Ritchie egyébként már dolgozik egy Úriemberek alapján készült gengsztersorozaton, illetve egy II. világháborús mozin, hogy aztán tető alá hozza a szintén általa jegyzett Aladdin második epizódját.

fortuneop.jpg
(A kép forrása: Maxblizz)