• Szeptember 30-án debütál Magyarországon a Nincs idő meghalni
  • 163 percével ez lesz az eddigi leghosszabb Bond-epizód
  • Főszerepben Daniel Craig, Rami Malek, Ben Whisaw, Naomie Harris, Christoph Waltz és Léa Seydoux

Maratoni hosszúságú munkálatok után szeptember 30-án végre mozikba kerül a friss James Bond-epizód, ami több szempontból is különlegesnek ígérkezik. Azon túl, hogy a jubileumi, huszonötödik részről van szó, utoljára láthatjuk a 007-es szerepében Daniel Craiget (a brit színész búcsúbeszédét itt láthatjátok), aki ezúttal rendhagyó módon három segítőt is kap – róluk lentebb –, valamint a Bond-lányok történetében elsőként tér vissza Léa Seydoux.

A maga 163 percével a széria leghosszabb filmjének számító Nincs idő meghalni (No Time to Die) története Jamaikáról indul, ahol visszavonultan élvezi nyugdíjas éveit Őfelsége legkiválóbb ügynöke. CIA-s barátja, a franchise történetében rendszeresen visszatérő Felix Leiter keresi meg, hogy segítsen kiszabadítani egy elrabolt tudóst. Mint vázoltuk, küldetése során két titkosügynök is egyengeti az útját, akik nemrég külön előzetest kaptak az MGM-től.

mv5bognkmtm2y2ytztuxyi00nzi4ltgzmgyty2u3zjvkody5ytm0xkeyxkfqcgdeqxvymtaymtcwmdy1v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A főhős mellett harcoló nőket Ana de Armas és Lashana Lynch alakítják, de ismét feltűnik a filmben Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Christoph Waltz és Naomie Harris is, míg az antagonistát Rami Malek formálja meg. A nincs idő meghalni zenéjét Hans Zimmer komponálta, a rendezői székben pedig Cary Joji Fukunaga (A törvény nevébenA mániákus) ül. Alább láthatjátok a frissen közzétett, utolsó magyar trailert. Nektek hogy tetszik?