• Szeptember 30-án debütál Magyarországon a Nincs idő meghalni
  • 163 percével ez lesz az eddigi leghosszabb Bond-epizód
  • Főszerepben Daniel Craig, Rami Malek, Ben Whisaw, Naomie Harris, Christoph Waltz és Léa Seydoux

Múlt héten előzetest kapott a legfrisebb kémfilmes franchise, a King's Man új epizódja, de még Matthew Vaughn munkája előtt debütál a jubileumi, huszonötödik James Bond film. A Magyarországon szeptember 30-án bemutatkozó Nincs idő meghalni (No Time to Die) meghalni több szempontból is fordulópontot jelent a széria történetében: utoljára láthatjuk a 007-es szerepében Daniel Craiget, Léa Seydoux az első Bond-lány, aki visszatér, illetve három professzionális kém is segíti ezúttal a címszereplőt.

A 163 percével az eddigi leghosszabbnak számító Bond-epizód cselekménye békés alapszituációból indul. Őfelsége legkiválóbb ügynöke már visszavonultan él Jamaikán, amikor régi CIA-s barátja, Felix Leiter megkeresi, hogy segítsen kiszabadítani egy elrabolt tudóst. Amint fentebb vázoltuk, két nő is egyengeti útját, akik nemrég kaptak egy mutatós előzetest.

A főhős mellett harcoló nőket Ana de Armas és Lashana Lynch alakítják, de ismét feltűnik a filmben Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Christoph Waltz és Naomie Harris is, míg az antagonistát Rami Malek formálja meg. A nincs idő meghalni a zenéjét Hans Zimmer komponálta, a rendezői székben pedig Cary Joji Fukunaga (A törvény nevébenA mániákus) ül. A magyar előzetest itt láthatjátok.

mv5bnwe5odjjzjitytnkni00yjhjltk1ngqtowy2ymfmmwm1mwizxkeyxkfqcgdeqxvymtaymtcwmdy1v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)