• Clancy Brown (A remény rabjai, Csillagközi invázió) csatlakozott a John Wick 4 stábjához
  • Bill Skarsgård, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Ian McShane, Hiroyuki Sanada is játszik a filmben
  • Az új epizód története egyelőre ismeretlen
  • 2022. május 27-én debütál a film

Jelenleg is zajlik a John Wick 4 forgatása, de még mindig érkeznek a bejelentések a csatlakozókról. A Deadline friss értesülése szerint ezúttal Clancy Brownt szerződtette a produkció. A hatvankét éves amerikai színészt legutóbb aÍgéretes fiatal nőben láthattátok, ill. hamarosan feltűnik a Dexter: New Blood című sorozatban is. Legtöbben viszont A remény rabjaiból és a Csillagközi invázióból ismerhetik őt. Chad Stahelski elárulta, hogy amióta az eszét tudja, rajong Brownért. „Megtisztelő, hogy a stábban tudhatjuk. Tökéletesen színesíti a John Wick-univerzumot” – fogalmazott a rendező.

clancy-brown.jpg
(A kép forrása: Deadline)

Elég parádés színészgárda állt össze a folytatásra. Keanu Reeves és Brown mellett feltűnik majd a vásznon Bill Skarsgård (Stephen King: AzCastle Rock), a japán-brit popsztár Rina Sawayama, Shamier Anderson (A potyautas), Ian McShane (Deadwood) és a Mortal Kombat Skorpiójaként megismert Hiroyuki Sanada is. Ám csak néhány karakter ismert: Donnie Yen (Zsivány Egyes, Mulan) a címszereplő barátját, Lance Reddick pedig továbbra is kutyáinak gondozóját, Charont alakítja, míg Wick ellenfelét egy chilei harcművész-kaszkadőr, Marko Zaror (Alita: A harc angyala) formálja meg.

A film történetét továbbra is homály fedi, azt viszont tudjuk, hogy több helyszínen, Berlinben, Párizsban, Japánban és New Yorkban játszódik a történet. A tervek szerint 2022. május 27-én debütál az ismét Keanu Reeves főszereplésével készülő akciófilm (amit egyébként biztosan követ majd egy ötödik epizód is). Ti várjátok már a premiert?

mv5bmtu2nja3otcwnl5bml5banbnxkftztgwmtmymdeynzmv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)