• Párizsban, Berlinben, Japánban és New Yorkban zajlik a John Wick 4 forgatása
  • Hiroyuki Sanada (Mortal KombatA halottak hadserege) csatlakozott a stábhoz
  • Donnie Yen, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Ian McShane is szerepel a filmben
  • Premier 2022. május 27-én

A Lionsgate ezúttal parádés színészgárdával készül a John Wick negyedik részében. Keanu Reeves mellett eddig Bill Skarsgård (Stephen King: AzCastle Rock), a japán-brit popsztár, Rina Sawayama, Shamier Anderson (A potyautas), Ian McShane (Deadwood) és a színész-harcművész Donnie Yen (Zsivány Egyes, Mulan) szerepe biztos, a Collider értesülései szerint pedig most Hiroyuki Sanada is csatlakozott a stábhoz.

A hatvan éves japán színészt legutóbb a Mortal Kombat Skorpiójaként és Zack Snyder A halottak hadserege című netflixes zombifilmjében láthattátok. Korábban egyébként feltűnt a Westworld sorozatban, a Bosszúálók: Végjátékban, a Farkasban és A kör eredeti, 1998-as változatában is.

hiroyuki-sanada-.jpg
(A kép forrása: Nepal 24 Hours)

A film történetét továbbra is homály fedi. Eddig annyit lehet tudni, hogy Donnie Yen a címszereplő barátját alakítja, míg Sanada egy Watanabe nevű karakter bőrébe bújik majd. Már elkezdődött a forgatás Berlinben, de vesznek fel jeleneteket Párizsban, Japánban és New Yorkban is.

A 2022. május 27-én debütáló filmet ismét Chad Stahelski rendezi. Derek Kolstad, a széria atyja viszont nem vesz részt a munkálatokban, hanem egy spin-off szérián dolgozik éppen. Érdekesség, hogy nemrég belengették egy Senki-John Wick crossover tervét is. Keanu Reeves és Bob Odenkirk tehát találkozhatnak a mozivásznon.

f34dbf30a4d3a7462b1ca5b219ba9400-1280x720.jpg
(A kép forrása: Coming Soon)