• John Wick és a Senki közös filmben akciózhatnak
  • A Senkiben egy szürke kertvárosi családapa vérengzésbe kezd, miután betörnek hozzájuk
  • Premier július 1-jén

Magyarországon július 1-jén debütál a Better Call Saul és a Breaking Bad sztárja, Bob Odenkirk főszereplésével készült Senki (Nobody), a tengerentúlon viszont már bemutatták a filmet. Jelenleg 48 millió dolláros jegybevételnél jár a Hardcore Henry című vizuális ámokfutással bemutatkozó Ilya Niashuller új rendezése. Nem véletlen, hogy felröppentek a Universal folytatásokkal kapcsolatos fogékonyságáról szóló hírek.

Több jel is utal arra, hogy a Senki franchise-zá fejlődik majd, írja az UIP-Dunafilm forgalmazó közleménye. Fontos pozitív karakterek sorsa maradt elvarratlanul és a film zárójelenete is nyitva hagyta a történetet. Mindennél fontosabb fejlemény ugyanakkor, hogy az Indiewire értesülései szerint maga Ilya Naishuller javasolt egy Senki-John Wick crossovert, amiben a két igazságosztó együtt likvidálhatna maffiózokat.

nobody-john-wick-crossover-1261468-1280x0.jpeg
(A kép forrása: Comic Book)

A közös produkció nem is tűnik olyan irreálisnak, hiszen a Senki forgatókönyvírója a John Wick-széria szkriptjeit is jegyző Derek Kolstad, David Leitch pedig producerként vesz részt mindkét film munkálataiban. Ti megnéznétek a két hős közös akcióját?

A Senki főhőse egy teljesen szürke kertvárosi apuka, mellőzött férj. Amikor azonban betörnek az otthonukba, fény derül a férfi titokzatos múltjára, és brutális tettek sorozata következik.