• Párizsban, Berlinben, Japánban és New Yorkban zajlik a John Wick 4 forgatása
  • Bill Skarsgård (Stephen King: AzCastle Rock) csatlakozott a stábhoz
  • Donnie Yen, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Ian McShane is szerepel a filmben
  • Premier 2022. május 27-én

Két új információval is szolgálhatunk a John Wick következő epizódjával kapcsolatban. Egyrészt kiderült, hogy Párizs, Berlin és Japán mellett New Yorkban is felvesznek néhány jelenetet. A fontosabb hír azonban az, hogy Bill Skarsgård csatlakozott a stábhoz. A svéd színészt a Stephen King: Az és a Castle Rock sorozat szereplőjeként láthattátok korábban. Azt egyelőre nem tudni, hogy a John Wick 4-ben milyen karaktert formál meg.

shutterstockeditorial9330910chuge-2000.jpg
(A kép forrása: Entertainment Weekly)

Jótékony homály fedi a történetet és a karaktereket is. Skarsgård mellett a japán-brit popsztár, Rina Sawayama, Shamier Anderson (A potyautas), Ian McShane (Deadwoodés a színész-harcművész Donnie Yen (Zsivány Egyes, Mulan) is szerepel majd a filmben, ám egyedül utóbbiról derült ki, hogy a címszereplő régi barátját alakítja majd.

A 2022. május 27-én debütáló filmet ismét Chad Stahelski rendezi. Derek Kolstad, a széria atyja viszont nem vesz részt a munkálatokban, hanem egy spin-off szérián dolgozik éppen. Érdekesség, hogy nemrég belengették egy Senki-John Wick crossover tervét is. Keanu Reeves és Bob Odenkirk tehát találkozhatnak a mozivásznon.

f34dbf30a4d3a7462b1ca5b219ba9400-1280x720.jpg
(A kép forrása: Coming Soon)