• Franciaországban, Németországban és Japánban zajlik a John Wick 4 forgatása
  • A címszereplő régi barátját Donnie Yen (Zsivány Egyesben, Mulanalakítja majd
  • Premier 2022. május 27-én

Kedden ítunk róla, hogy a fiatal japán-brit popsztár, Rina Sawayama csatlakozott a John Wick 4 stábjához. Az első filmszerepére készülő énekesnő karaktere egyelőre nem ismert, a stábhoz frissen csatlakozott Donnie Yenről viszont máris kiderült, hogy a címszereplő régi barátját alakítja majd. A kínai származású színész-harcművészt korábban a Zsivány Egyesben és a tavalyi élőszereplős Mulanban láthattátok.

A Deadline értesülései szerint Yen figurája és a Keanu Reeves alakította John Wick közös múlttal és közös ellenségekkel bír. Ennél többet viszont nem tudunk az ismét Chad Stahelski rendezésében készülő film féltve őrzött történetét illetően. A forgatás nyáron kezdődik. Franciaországban, Németországban és Japánban is vesznek fel jeleneteket az új epizódhoz. 2022. május 27-re tűzték ki a premiert.

donnie-yen-john-wick-4-cast-1270895.jpeg
(A kép forrása: The Tech Tack)

A következő rész munkálataiban már nem vesz részt Derek Kolstad, a széria atyja ugyanis egy spin-off szérián dolgozik éppen. Mi több, a szintén a Wick-széria alkotóinak gondozásában készült Senki sikerét látva belengették egy Senki-John Wick crossover tervét. Ti mit szóltok a mellékprodukciókhoz?

f34dbf30a4d3a7462b1ca5b219ba9400-1280x720.jpg
(A kép forrása: Coming Soon)