• A John Wick 4-ben is szerepel a Charont alakító Lance Reddick
  • Ő a címszereplő jobbkeze, és ha kell, kutyáinak gondozója
  • A tervek szerint 2022. május 27-én debütál a film

Bőven zajlik már a John Wick 4 forgatása, de még mindig akadnak új bejelentések a stábtagokat illetően. Ezúttal egy régi karakter, a címszereplő jobbkeze, és ha kell, kutyáinak gondozója, a Charont alakító Lance Reddick tér vissza a vászonra. Chad Stahelski rendező külön kifejezte örömét, hogy újra együtt dolgozhat a széria ilyen fontos szereplőjével, akit egyébként a háromszoros Oscar-jelölt One Night in Miami-ban is láthattatok, ill. hamarosan feltűnik majd a netflixes Resident Evil sorozatban.

A film színészgárdája egyébként elég izmos: a főszereplő Keanu Reeves mellett eddig Bill Skarsgård (Stephen King: AzCastle Rock), a japán-brit popsztár Rina Sawayama, Shamier Anderson (A potyautas), Ian McShane (Deadwood), Mortal Kombat Skorpiójaként megismert Hiroyuki Sanada és a színész-harcművész Donnie Yen (Zsivány Egyes, Mulan) szerepe biztos.

3537232-charon-2.jpg
(A kép forrása: Newswwc)

A film történetét továbbra is homály fedi. Eddig annyit lehet tudni, hogy Donnie Yen a címszereplő barátját alakítja, míg Sanada egy Watanabe nevű karakter bőrébe bújik majd. Már elkezdődött a forgatás Berlinben, de vesznek fel jeleneteket Párizsban, Japánban és New Yorkban is a 2022. május 27-én debütáló filmhez.