• John Wick 4-ben Marko Zaror harcművész (Alita: A harc angyala) alakítja a címszereplő ellenfelét
  • Az új epizód története egyelőre ismeretlen
  • 2022. május 27-én debütál a film

Ugyan jó ideje folyik már John Wick 4 forgatása, csak nemrég derült ki, hogy a címszereplő kutyáinak gondozója, a Charont alakító Lance Reddick ismét csatlakozott a stábhoz. Nemrég pedig a Deadline írta meg, hogy Wick ellenfelét ezúttal egy chilei harcművész-kaszkadőr, Marko Zaror alakítja majd. A negyvenhárom éves férfit az Alita: A harc angyala című filmben és az Alkonyattól pirkadatig című sorozatban láthattátok korábban játszani.

mz-pic-3.jpg
(A kép forrása: Kung-fu Kingdom)

Hiába jelentették már be egyébként a film főbb szereplőit, a fenti neveken kívül egyedül a színész-harcművész Donnie Yen (Zsivány Egyes, Mulan) karaktere ismert: Wick barátját alakítja. Feltűnik továbbá a vásznon Bill Skarsgård (Stephen King: AzCastle Rock), a japán-brit popsztár Rina Sawayama, Shamier Anderson (A potyautas), Ian McShane (Deadwood) és a Mortal Kombat Skorpiójaként megismert Hiroyuki Sanada is.

A film történetét továbbra is homály fedi, azt viszont tudjuk, hogy több helyszínen, Berlinben, Párizsban, Japánban és New Yorkban játszódik a történet. A tervek szerint 2022. május 27-én debütál az ismét Keanu Reeves főszereplésével készülő akciófilm. Ti várjátok már a bemutatót?

f34dbf30a4d3a7462b1ca5b219ba9400-1280x720.jpg
(A kép forrása: Coming Soon)