• November 19-én debütál a Nincs idő meghalni
  • 163 percével ez lesz az eddigi leghosszabb Bond-epizód
  • Főszerepben Daniel Craig, Rami Malek, Ben Whisaw, Naomie Harris, Christoph Waltz és Léa Seydoux

Tavalyi reklámokban láthattuk Daniel Craiget autóval viaskodni, ezúttal a Nincs idő meghalni (No Time to Diemásodik előzetese kezdődik hasonló jelenettel. Szerencsére a huszonötödik, jublieumi James Bond epizód premierjét nem tolták el, így november 19-én debütálhat a hazai mozikban is. A film története szerint Jamaikából érkezik Európába, egész pontosan Londonba, Norvégiába és Olaszországba a 007-es, hogy egy titokzatos gonoszt megállítson, akit Rami Malek alakít.

A főszerepekben ismét feltűnik Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Christoph Waltz és Naomie Harris, illetve – a Bond lányok közül elsőként két részt vállalva – Léa Seydoux. Ez lesz Daniel Craig ötödik 007-es alakítása, amivel az örökranglistán megelőzi Pierce Brosnant, csupán Roger Moore és Sean Connery marad előtte a filmek szmát tekintve. (Egyébként nemrég megszellőztette a sajtó, hogy Tom Hardy lehet a következő James Bond.)

163 percével Cary Fukunaga rendezése lesz az eddigi leghosszabb Bond-epizód (az eddigi csúcstartó Spectre mindössze 148 perces volt). Maga a nyitójelenet is új rekordot állít fel a híresztelések szerint, egyes források húsz perces expozíciót jósolnak. A zenét Hans Zimmer szolgáltatja.

jon-az-utolso-daniel-craig-fele-bond-elso-elozetese-ime-az-elso-kepsorok.jpg