• December 22-én debütál a Mátrix: Feltámadások (Resurrections)
  • Megérkezett az első trailer, amiben hőseink nem emlékeznek a múltra és egymásra
  • Neo újra megkapja a piros tablettát és a korábbinál nagyobb erőre tesz szert

Az elmúlt hét legnagyobb újdonsága alighanem a Mátrix 4 első előzetese volt amihez egyébként érkezett néhány jelenetfotó is. A Feltámadások (Resurrections) címre keresztelt epizódban hőseink a kék tablettáknak hála nemcsak a valós világra, hanem egymásra sem emlékeznek. Neot azonban ismét felkeresi egy napszemüveges fekete férfi a piros pirulával. 

Utóbbiról ezidáig csak feltételezhettük, hogy Morpheus, a karaktert eredetileg megformáló Laurence Fishburne ugyanis nem játszik az új filmben. A fent említett figurát alakító Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman 2Kampókéz) azonban nem hagyott kétségek között minket és közösségi profilján jelentette be, hogy bizony ő vette át az ikonikus szerepet.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Yahya Abdul-Mateen II (@yahya) által megosztott bejegyzés

Szerencsére visszatér a folytatásban Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss párosa. Hozzájuk pedig nem kisebb nevek csatlakoznak, mint Christina Ricci (Addams FamilyAz álmosvölgy legendája), Neil Patrick Harris (Így jártam anyátokkal), Jonathan Groff (Mindhunter) és Jessica Henwick (Trónok harca). Premier december 22-én. Nektek hogy tetszenek az első képek a filmből?

matrix-4-who-plays-the-new-morpheus-in-resurrections.jpg
(A kép forrása: DashFun)