• Elkezdődött az Aquaman and the Lost Kingdom forgatása
  • Ezúttal a Necrus királyság múltját kutatják hőseink
  • 2022. december 16-án debütál James Wan rendezése

Úgy tűnik, hogy a szuperhősfilmes stúdiók a nyolcvanas évek testépítő pacsirtáit (pl. Schwarzenegger, Stallone) idéző izomfétisben utaznak. Marvel Kapitány tegnap újfent bejelentkezett egy furcsa videóval, de nem akar lemaradni az Aquaman 2 stábja sem. Jason Momoa izomnövelő tréning helyett frizuraigazításon esett át, sőt tegnap előtt új jelmezekben is láthattuk a címszereplőt, a többi szereplő viszont szigorú edzéseket folytat.

Amber Heard nemrég harcművészeti oktatásáról tett közzé egy látványos videót, míg a frissen debütált Kampókézben jelenleg is látható Yahya Abdul-Mateen II hetek óta gyúr.

Nem tesz másként persze Patrick Wilsont (Démonok között) sem, akinek mutatós felsőtestéről James Wan rendező posztolt egy képet.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

James Wan (@creepypuppet) által megosztott bejegyzés

A 2022. december 16-án debütáló Aquaman and the Lost Kingdomban az emberekkel hagyományosan ellenséges Necrus királyság múltját kutatják majd hőseink. Bár James Wan friss horrorja csúfosan megbukott a mozipénztáraknál és elég rossz kritikákat is kapott, a DC nagyon bízik az Aquaman 2-ben, hiszen az első résznek a stúdió történetében egyedülálló módon sikerült átlépnie az egymilliárd dolláros bevételi álomhatárt.

A DCEU NAPTÁRA

Az univerzumon kívül készül a Joker 2 és a The Batman.

losiaqua.jfif
(A kép forrása: The Los Angeles Times)