• Elkezdődött az Aquaman and the Lost Kingdom forgatása
  • Ezúttal a Necrus királyság múltját kutatják hőseink
  • 2022. december 16-án debütál James Wan rendezése

Elég távolinak tűnik az Aquaman and the Lost Kingdom 2022. december 16-i premierje, a DC azonban mindent elkövet, hogy ne tévesszük szem elől a jelenleg is forgó produkciót. A frizuraigazítás előtt álló Jason Momoa és  Amber Heard is bejelentkezett már a munkálatokról, most pedig két hivatalos kép érkezett, amiken teljes valójában, jelmezben láthatjuk a címszereplőt. Nektek hogy tetszenek az új ruhák?

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés

James Wan – akinek egyébként friss horrorja csütörtökön debütált a mozikban – szintén megosztott egy képet korábban. A fotóról kiderült, hogy az emberekkel hagyományosan ellenséges Necrus az az ősi királyság, aminek múltját hőseink az új epizódban kutatják. Heard és Momoa mellett Patrick Wilsont (Démonok között) és Yahya Abdul-Mateen II-t (A chicagói 7-ek tárgyalása) láthatjátok majd a főbb szerepekben.

Az Aquaman a DCEU legsikeresebb filmje volt, aminek a stúdió történetében elsőként sikerült átlépnie az egymilliárd dolláros bevételi álomhatárt. Nekünk a túlzott CGI-használat ugyan kevéssé tetszett, a tervek szerint 2022. december 16-án debütáló második epizódtól viszont hasonló sikert várunk.

diretor-de-aquaman-confirma-inicio-das-gravacoes.png
(A kép forrása: Revista Atrevida)